Carlino Feel Good Store

Unieke boutique die u betaalbare, duurzame kleding gemixt met trendy accessoires en originele cadeaus brengt!

mode-accessoires

Carlino Feel Good Store

Carlino Feel Good Store is een unieke boutique, dat u betaalbare, duurzame kleding gemixt met trendy accessoires en originele cadeaus brengt. We zijn gelegen in het historisch hartje van Antwerpen, op wandelafstand van de Kathedraal en de Groenplaats.

Carlino Feel Good Store is voor iedereen die van fashion en een mooie lifestyle houdt. We werken samen met internationale en Belgische ontwerpers – zoals Noosa, Srndpty, Yz'bel, Santoro en veel meer – die u met veel passie en overtuiging kwaliteitsvolle, originele producten aanbieden.

Bij ons draait het allemaal om u. Daarom vinden we het belangrijk om een inspirerende winkel omgeving te creëren, waar shoppen een waar plezier wordt en waar u altijd terecht kan voor persoonlijk advies.

Naast de fysieke winkel, hebben we ook een webshop die 24/7 open is. Zo kan u in alle comfort onze collecties ontdekken en shoppen zonder de deur uit te gaan. Hierbij geven we u ook de keuze om uw aankopen thuis te laten leveren of bij ons in de winkel te komen afhalen.

‘Making YOU happy since 2014'

Locatie

Melkmarkt 4
2000 Antwerpen
Tel: 03 256 95 93

Website: https://www.carlino-fgs.com/