Deelname Cadeaubon Antwerpen

Beste ondernemer,

In deze moeilijke tijden is het belangrijker dan ooit om mensen te stimuleren om lokaal te shoppen. Met Cadeaubon Antwerpen bundelen we lokale ondernemers in één cadeaubon die de ontvanger kan besteden bij een handelaar naar keuze. Wenst u deel te nemen? Dit zijn de voorwaarden en werking.

  • Deelname aan Cadeaubon Antwerpen op zich is geheel kosteloos.

  • Elke deelnemende zaak krijgt een plaats en eigen pagina op cadeaubonantwerpen.be. Iemand die een cadeaubon Antwerpen ontvangt kan deze besteden in één van de zaken van 'Cadeaubon Antwerpen' naar keuze.

  • Elke bon bevat een unieke code. Bij ontvangst van de cadeaubon kan deze code eenvoudig geverifieerd worden (via de codekassa), wat voor ons meteen het signaal is dat het geld op jullie rekening moet getransfereerd worden (minus een werkingskost).

  • Op de gevalideerde waarde van de bon wordt automatisch een commissie gehoffen van 6%. De samenwerking stopzetten is uiteraard ook altijd mogelijk!

Om te registreren hebben wij een aantal gegevens (naam zaak, contactpersoon, BTW- en rekeningnummer) nodig die u hieronder kunt nalaten.

Schrijf in als handelaar

Gegevens

Gegevens / over ons


Tel: 0479 95 54 57
Email: info@cadeaubonantwerpen.be

Cadeaubon Antwerpen wordt ondersteund door Unigift BVBA
Email: info@unigift.be

Tip: Wil je als lokale handelaar jouw webshop in de kijker zetten?
Registreer gratis bij onze partner op www.eshopantwerpen.be