Ontdek het gezicht achter... Bookz & Booze

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam in Jan Chalmet, eigenaar van Bookz en Booze in Antwerpen. Ik verkoop boeken en flessen, en ik maak hiermee combinaties.

afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Ik ben eigenlijk een cadeauwinkel. Mensen die mij kennen weten als ze naar hier komen dat ze best met een mooie intro komen. Die komen bijvoorbeeld zeggen: "Ik kom een cadeautje halen voor nonkel, zijn hobby’s zijn fietsen en hij lust graag gin". Met die informatie ga ik dan op zoek naar het perfecte cadeau.

Bookz en Booze is ontstaan in Gent in 2018 door een goede vriend van mij. In 2021 zijn we dan begonnen met de winkel hier in Antwerpen. Je zult hier wel dingen vinden die je niet vind in Gent. Ik ben fan van koken dus hier vind je kookboeken, olijfolie, balsamico azijn, enzovoort. Die dingen zul je niet in Gent vinden. Verder kan je hier ook gezellige bordspellen vinden.

afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Moeilijke vraag, alles is hier leuk! Ik heb nu laats oude Joepies gekocht en die verkoop ik dan met een Breezer, echte nostalgie.

afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Ik heb lang geklommen, dus De kampeerder is altijd wel een aanrader. Plantwerp is mijn absolute aanrader, de planten van in mijn winkel komen ook van daar.

Ontdek hier meer over Bookz & Booze of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen