Ontdek het gezicht achter... FANS

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Nicolaas Volckeryck, trotse eigenaar van FANS.

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Als een gevestigde winkel in Antwerpen met een geschiedenis van 39 jaar, hebben we ons gericht op een niche markt, namelijk de underground of punk scene.

We zijn gestart met het verkopen van kleding en accessoires voor de alternatieve scene, maar na verloop van tijd zagen we dat de interesse in deze producten afnam en de vraag naar onze selectie van figuren en toys, zoals Iron Maiden-merchandise, toenam.

We besloten ons te richten op deze stijl van collectibles en evolueerden zo naar een Geekstore, #fansgeekstore. Waar algauw naast de villains in onze winkel ook de andere superhelden, animefiguren en Funko POP’s het aanbod versterkten.

We wilden ons onderscheiden van andere aanbieders die vooral ‘Geek rommel' aanboden en de Geek community meer als een markt zagen dan als een passie. Ons doel is om minder commerciële, maar vooral boeiende en kwalitatieve verzamel-toys te bieden. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

In onze winkel hebben we een ruime selectie van speelgoed, maar mijn persoonlijke favoriet is de Buste van Boba Fett. Dit is vooral omdat ik een enorme Star Wars-fan ben en het geeft me veel plezier om deze topper in onze winkel te hebben. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Als een trotse deelnemer van Cadeaubon Antwerpen, ben ik fan van alle winkels die deelnemen aan dit programma. Het stimuleert immers de lokale economie en biedt een platform aan kleine en middelgrote bedrijven. Enkele van mijn favoriete winkels binnen dit programma zijn De Groene Oase, Escaping Antwerpen en Stay.

Ontdek hier meer over FANS of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen