Ontdek het gezicht achter... Kletskop

Wie ben je en wat is je zaak?

Hej stadgenoten, fijn je te leren kennen. Mijn naam is Elise, een creatieve enthousiasteling die van haar hobby haar beroep maakt. Zo ben ik zowel leerkracht sport als de eigenaar van mijn klein bedrijfje: Kletskop. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

In mijn jeugdjaren spendeerde ik uren op Paint om voor al mijn dierbaren persoonlijke cadeautjes te maken. Het geven van gepersonaliseerde geschenkjes, gaf me instant geluk.

Op latere leeftijd ben ik me beginnen uitleven in photoshop en illustrator en was ik een gemotiveerde student grafische vormgeving.

Later volgde ik een cursus zeefdruk en stampte ik Kletskop uit de grond. Met Kletskop wil ik anderen gelukkig maken met zowel het geven als het krijgen van een liefdevol geschenk op maat.

De naam is een verwijzing naar mijn metekindje, Fran. Zij had tot haar 3 jaar amper haar, en was voor mij de schattigste. Dezelfde liefde probeer ik nu ook in mijn merk te leggen. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Dat is een moeilijke vraag. Maar de absolute bestseller, en ik denk ook mijn absolute favoriet, is de gepersonaliseerde “Op de lappen” zak. Lekker handige zakken en dus het ideale gepersonaliseerd geschenk. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Waar ik die zou spenderen hangt een beetje van mijn mood af op dat moment.

De banier is een zalige winkel om als creatieveling in rond te snollen. Dus daar zou ik mijn winkelmandje zeker graag vullen.

Maar anderzijds hou ik ook van lekker tafelen of wijntjes drinken. Dus een lekker wijntje bij Anverres of een verrukkelijke veggie maaltijd bij De broers van Julienne kunnen me ook bekoren.

Ontdek hier meer over Kletskop of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen