Ontdek het gezicht achter.... Balls & Glory

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam is Jasper, trotse zaakvoerder van Balls & Glory in Antwerpen. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak?

We zijn de place to be voor ballekes en stoemp! Onze gehakt- & vegetarische ballen zijn de perfecte mix van vers, artisanaal gehakt en smakelijke vullingen. Ze zijn legendarisch, beetje berucht maar vooral super lekker! Hoe ben je erop gekomen die te starten? Ik werkte al 5.5 jaar in Balls & Glory in Gent en voelde het al een tijdje kriebelen om zelf iets te starten. De keuze was dus snel gemaakt, als de kans zich voordeed om Balls & Glory Antwerpen te openen.

We zijn recent verhuist (juni 2019) naar het Theaterplein in Antwerpen, naast de stadschouwburg.

In ons restaurant staat een boom van +-4.5m hoog. De boom zelf komt uit Florida en het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om deze boom op tijd in hier te krijgen. Door de vele hittegolven en de stress van de verhuis, had de boom bijna de zomer niet overleeft, maar is er gelukkig doorgekomen en is een must see! afbeelding

Wat is je favoriete gerecht in je eigen zaak?

Mijn favoriet is toch wel de Classic ball met original stoemp! Waarom, it's all in the name! afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Het zijn stuk voor stuk top ondernemers, maar als we er toch één iemand moeten uitkiezen, kiezen we voor onze vrienden van het Felix Pakhuis, waar we vroeger gelokalliseeerd waren. Prachtige locatie, top eten en fantastische mensen!

Ontdek hier meer over Balls & Glory of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen