Ontdek het gezicht achter... Bio Station Store

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Kelvin Lu, van Bio Station Store in het Centraal station van Antwerpen. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak?

Voor mijn vorige job moest ik heel de tijd reizen, in de meeste luchthavens en stations zag ik veel fast food en ongezonde snacks, waar weinig tot geen gezonde alternatieven zijn. Mijn vrouw en ik hebben dan besloten om de stap te zetten naar het ondernemen en een zaak te openen in het Centraal Station van Antwerpen om de reizigers een gezonde optie aan te bieden.

Thuis aten we zelf bio maar we hadden toen nooit van gehoord van vegan... we kregen hier veel vraag voor en stonden daar zo van: "huh vegan...?". De klanten waren echter allemaal zo lief en vriendelijk dat ze de tijd namen om ons uit te leggen wat nu wel en niet vegan was... stap voor stap zijn wij zo verder gegroeid. De meeste klanten zijn nu ook vrienden geworden =). afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Wij hebben veel te veel favoriete items... In Bio Station hebben we meer dan 4000 producten dus is het heel moeilijk om daar iets uit te kiezen. Zelf neig ik meer naar de noten, droge vruchten en ontbijt granen. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Captain Cork, zij waren destijds ook begonnen in het Centraal Station van Antwerpen en zijn nu uitgegroeid tot een sterk merk. Hun concept is heel leuk, vegan, ecologisch, handmade en mooi!

Mads Chocolade in de Stadsfeestzaal, lokale ambachtelijke chocolade met combinaties van thee, koffie en geschenken. Op 1 plaats kan je alles vinden om er een mooie dag van te maken.

Ontdek hier meer over Bio Station Store of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen