Ontdek het gezicht achter.... INScT

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Ilse & Winke zijn, taxidermisten met elk onze eigen specialiteit.
afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak?

Het begon jaren geleden met insecten -vandaar de naam- maar ondertussen prepareren we ook vogels en zoogdieren. 90% van wat je ziet, is uit eigen atelier. Taxidermie is een oude ambacht, en dat tonen we graag aan onze klanten tijdens hun bezoek.

In België bestaat er geen opleiding om taxidermist te worden. Daarom ga je rondvragen, begin je te oefenen, ga je samenwerken met andere taxidermisten… En dan loopt het wat uit de hand.

Als je dan een mooie voormalige apotheek vindt waar de tijd 50 jaar stil bleef staan, dan spring je! En zo begon INScT & Co. De winkel bestaat nu twee jaar en de oude apothekerskasten zijn tot de nok gevuld met unieke decoratie-items. En, ondanks Covid-19, hebben we nog geen dag spijt van deze sprong. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Onze mascotte is Herman, een zeldzame ngunistier. Maar we hebben een XXL struisvogelkop, pluizige zijdehoenders,… en niet te vergeten de muizenstillevens met een knipoog naar Walter Potter uit de 19e eeuw. Eerlijk gezegd zijn we nogal gehecht aan elk beest in de winkel, gaande van een kleine snuitkever tot een wildebeest. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

De Georges Espressobar! Je hebt er heerlijke koffie, lekker eten,… Niets leuker dan een ochtendwandeling langs hun zonnige terras om de dag te beginnen. Hopelijk mag het snel weer!

Ontdek hier meer over INScT of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen