Ontdek het gezicht achter... Lunsjes

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Patrick Cludts en Likun Jiang, de trotse eigenaars van Lunsjes. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak?

Likun (van Chinese afkomst) en ikzelf hadden het plan gemaakt om onze gedeelde passie voor Aziatische en Chinese voeding om te zetten naar een concept voor Belgische restaurantbezoekers.

Het startte met het simpele feit dat het eten in China steeds gedeeld wordt en dat er verschillende soorten gerechten tijdens de lunch of het diner op tafel komen. Hierdoor hebben we beslist om het "sharing" concept te adopteren en met verschillende gangen te werken die elk op zich een aparte ervaring bieden.

Alle gerechten zijn steeds een fusie van chinese, japanse en europese keuken waardoor ze een unieke smaakbeleving garanderen.

Onze menu verandert elke twee maanden zodat er steeds nieuwe smaken ontdekt kunnen worden en Nick Cludts, zaalverantwoordelijke en sommelier maakt steeds een bijzondere selectie voor de aangepaste wijnen bij het menu. afbeelding

Wat is je favoriete gerecht in je eigen zaak?

Het eerste gerecht dat we serveren is steeds onze signature dish "Jiaozi", met verschillende unieke smaken waarvoor we 3 maanden voor de opstart al volop aan het testen waren (vegan-vis-vlees).

Gezien we ook workshops organiseren over het maken van "Jiaozi" is dit uiteraard onze favoriet. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Cadeaubon Antwerpen heeft zoveel mooie adressen maar onze favoriet is toch Pazzo, vanwege de intrigerende fusion keuken.

Ontdek hier meer over Lunsjes of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen