Ontdek het gezicht achter.... Optiek Arnouts

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Erik en Barbara van Optiek Arnouts in hartje Antwerpen, onder de Boerentoren. Wij worden bijgestaan door een tof team van opticiens. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Onze zaak bestaat al 101 jaar, en werd opgericht in 1919 door John Arnouts. Wij zijn de vierde eigenaars, het is geen familiezaak maar de naam bleef steeds behouden. De zaak was eerst gevestigd op de Meirbrug, maar in 1930 waren we één van de eerste "bewoners" van de Boerentoren, lang voordat er boven kantoren waren. We zijn dan ook trots op onze ligging in dit Antwerpse icoon en noemen ons #denoptiekindeboerentoren. Wij hebben een enorme keuze aan zonnebrillen, monturen, contactlenzen, vergrootglazen en optische meetapparatuur. U kan steeds bij ons terecht voor een gratis oogmeting, advies in oogzorg en de laatste brillenmode. Bovendien staan wij garant voor een scherpe prijs, supersnelle levering, topkwaliteit en uitmuntende service na verkoop.

afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Het favoriete merk van zonnebrillen uit onze collecties is MAUI JIM. Wij zijn exclusieve verdeler van Maui Jim voor Antwerpen. Dit van oorsprong Hawaïaans merk heeft uitsluitend zonnebrillen met ultra-gepolariseerde glazen, de meeste lagen polarisatie van alle merken ter wereld. Ideaal voor reizen en sport in de natuur of lange roadtrips. Dit merk heeft bovendien een grote verscheidenheid aan modellen voor jong en oud.

afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Onze favoriete handelaar in Antwerpen waar men de cadeaubon kan besteden is Bloemen 7 Days. Het is bij ons achter de hoek en we zijn er al prachtige boeketten gaan halen om ons personeel te verrassen voor hun verjaardag, bijvoorbeeld.

Ontdek hier meer over Optiek Arnouts of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Antwerpen