Ontdek het gezicht achter.... Swaf

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam is Gert en samen met An De Pauw houden wij de wijnbar/wijnbistro, Swaf open in hartje Wilrijk. Verder bieden we in Swaf ook een wijnwinkel met zuiderse specialiteiten aan. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak?

We hebben een mooie wijnbar met relatief groot (deels verwarmd) terras in een winkelzone en annex een winkel waar we onze (meestal zelf geïmporteerde Italiaanse) wijnen en zuiderse producten aanbieden.

Een viertal jaar geleden heb ik een wijnbarretje gespecialiseerd in natuurlijke wijnen overgenomen en heb ik er met de wijnen die ik zelf importeer, mijn eigen draai aan gegeven.

Zo ben ik met een kleine bar, in het pand waar nu de winkel is, gestart en in december 2019 (toen is mijn huidige vennoot mee in de zaak gestapt) hebben we de bar vergroot. De bar is als het ware verdubbeld in grootte en de winkel werd verder uitgebouwd.

Verder hebben we al verschillende feestjes, gaande van verjaardagsfeestjes, huwelijksrecepties, babyborrels tot een house warming party voor 100 personen georganiseerd.

Eveneens kunnen we de catering verzorgen voor bedrijven en feestjes. Regelmatig organiseren we wijnproeverijen in aanwezigheid van één of meerdere wijnboeren en initiatie wijncursussen kunnen ook georganiseerd worden. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Aan onze toog worden veel vriendschappen gesmeed en op ons terras kan er in alle seizoenen van een hapje, gemaakt door onze chef met meer dan 30jaar ervaring, en drankje genoten worden.

Op ons schoolbord presenteren we de wijnen per glas alsook de verschillende snacks en maaltijden die we serveren. Alle wijnen die in de winkel staan, kunnen ook per fles gedronken worden. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

In het Woontheater willen we wel nog eens gaan snuisteren tussen hun originele interieurartikelen. Daar vinden we zeker wel nog een leuk item om onze zaak mee aan te kleden!

Ontdek hier meer over Swaf of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen