Ontdek het gezicht achter.... The Dirty Rabbit

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Danyelle ven Thoor van Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak?

Onze Cantina y Cocteleria is gelegen op het Antwerpse Zuid. Chef Lander Hanskens Maldonado maakt hier heerlijke gerechten uit de verschillende Latijns-Amerikaanse landen zoals Mexico, Argentinië, Peru, Chili en uiteraard Colombia, Lander’s homecountry. Verwacht je o.a. aan gerechten als taco’s, tostada’s en burrito’s, maar ook salades, ceviches en heerlijke stukken vlees gegrild op Argentijnse kolen. Vegetariërs worden uiteraard niet vergeten!

De Mexicaanse keuken staat al jaren in mijn persoonlijke top 3, ik was dan ook grote fan van de eerste Wahaca die ze jaren geleden openden in London. Dat concept was toendertijd zo vernieuwend en origineel en dat is altijd een beetje blijven hangen… The Dirty Rabbit is uit die liefde voortgekomen, al hebben wij het wel over een volledig andere boeg gegooid. Onze keuken is niet enkel Mexicaans en wij geven onze gasten ook meer een echte restaurant dan een fast casual ervaring. De aangepaste topcocktails van onze Headbartender Yuni Herremans maken het plaatje compleet.

The Dirty Rabbit viert, as we speak, zijn vijfde verjaardag! De hele maand oktober hebben we speciallekes in petto, gaande van onze Taco Wars met guestchefs van andere Antwerpse restaurants tot het terugwinnen van je restaurantrekening. Wij blijven graag creatief, ook in deze ‘speciale’ tijden…. afbeelding

Wat is je favoriete gerecht in je eigen zaak?

I’m a sucker for ceviche! Wij hebben een Golden Ceviche op de kaart staan met in leche de tigre gemarineerde dorade, geroosterde zoete aardappel, krokante canchamaïs , rode ui en koriander. Dit kleine smaakbommetje is superlicht, gezond en ik word er instant happy van! afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Een absolute topper is Pazzo!. Wij gaan hier zelf graag eten en kennen uitbaters Ingrid en Tom ondertussen ook al vele jaren. Ingrid is een fantastische chef en het eten is dan ook altijd om je vingers bij af te likken. In de wijnbar erboven kun je bovendien lekker doorzakken…..Zeker een bezoekje waard!

Ontdek hier meer over The Dirty Rabbit of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Antwerpen