Ontdek het gezicht achter.... Okoz

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Solange en ik ben 1 van de zaakvoerders van Okoz. Ik run de zaak samen met mijn man en mijn dochter. Een echte familiezaak dus! afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

In mijn vorige job waren Japanners mijn grootste klanten en heb ik het geluk gehad enkele keren naar daar te mogen gaan. Als hobby chef had ik sowieso altijd al een passie voor de Japanse keuken. Onze droom was altijd om iets te doen met veel verse groenten en liefst in combinatie met de Japanse keuken. afbeelding Ons concept bestaat nu al meer dan 3 jaar, eerst zijn we begonnen met een food truck en daarna hebben we ons restaurantje in de Nationalestraat in Antwerpen opgestart.

Wat is het favoriete gerechtje van je eigen zaak?

Wij serveren in onze zaak Okonomiyaki. Dit zijn een soort japanse "taartjes" met heel veel biologische, dagverse groentjes. Dit kan puur veggie zijn of vergezeld van vlees. Daarnaast kan je kiezen uit een ruim aanbod lekker toppings (lente-uitjes, zadenmix, vegan kaas,...)

afbeelding

Het favoriete gerecht op dit moment is zonder twijfel de halloumi Okoz met katsuobushi.

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Het is moeilijk kiezen uit het ruime en diverse aanbod! De Biologische bakkerij is een topper voor ons aangezien wij zelf zo achter bio producten staan.

Ontdek hier meer over Okoz of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Antwerpen