Ontdek het gezicht achter.... Kupuku

Wie ben je en wat is je zaak?

Hallo, mijn naam is Silvia. Origineel uit Indonesië maar in 2003 bracht de liefde me naar België. Sindsdien zie ik Antwerpen als mijn thuis. Toch blijf ik houden van de Japanse cultuur, specifiek alles “Kawaii” (schattig). Ik baat dan ook sinds 2007 de schattigste Japanse winkel in Antwerpen uit.

Ook ben ik een Bento artiest, beter bekende als Bento Hime. Dit is de kust van het maken van lekkere, gezonde en artistieke lunches in een brooddoos. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak?

Op een mooie zomerdag kwam een vlinder naar me toe wanneer ik neerzat in mijn tuin. Ze fluisterde in mijn oren en inspireerde me om Kupuku te starten.

Kupuku is een reflectie van mijn eigen persoonlijkheid en alles waarvan ik hou. Je zal zien dat de collecties in de winkel steeds evolueren, ze groeien met mij mee terwijl ik door de verschillende fasen van het leven reis. Ik hoop steeds dat je gelukkig wordt door de originele producten die je bij Kupuku kunt ontdekken.

afbeelding

Wanneer je eens langskomt, bereid je je beter voor op een verwelkoming door Momo. Ze is mijn liefste kat & assistent, die me al meer dan 10 jaar helpt in de winkel. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Onze “specialty items” zijn Kokeshi & Bento producten.

Kokeshi zijn Japanse handgemaakte gelukspoppen die een speciale boodschap en de beste wensen overdragen aan de ontvanger. Velen, waaronder mezelf, worden verliefd op hun schoonheid en beginnen een verzameling. In onze winkel vind je zowel moderne als vintage Kokeshi poppen.

Daarnaast hebben we dan de Bento producten. Je vindt hier veel Bento gereedschap & accessoires zoals sandwich- & groentesnijders, rijst vormpjes, bestek, etc… Kortom alles om de mooiste brooddoos te creëren om mee te geven naar school of zelf mee te nemen naar het werk.

Zoals eerder vermeld ben ik zelf Bento artiest, het is dan ook mogelijk om een workshop te volgen zodat ook jij aan de slag kan! afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Antwerpen vind je een aanrader?

Er zijn veel interessante handelaars bij Cadeaubon Antwerpen maar voor mij liggen Sjokolat & Zumba Svetla me het nauwst aan het hart.

De enigste belgische chocolade die ik meeneem over de hele wereld voor mijn familie, vrienden & zakenpartners komt van bij Sjokolat. Wanneer mijn man een paar jaar geleden een conferentie organiseerde, kreeg elke bezoeker zijn doosje Sjokolat. Telkens er toeristen langskomen raad ik Sjokolat aan, er zijn zoveel heerlijke chocolade winkels maar er is er maar 1 met zo een vriendelijke verkoopster.

6 jaar geleden ontving ik een flyer van Zumba Svetla in de bus, sindsdien dansen we samen. Svetlana is een van de beste Zumba instructrice in Antwerpen. Ik hou van haar muziekkeuze en Zumba bewegingen, je kan me zelf vinden in een van de foto’s op haar pagina bij Cadeaubon Antwerpen ;).

Ontdek hier meer over Kupuku of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Antwerpen